Sisteme bariere 7m

    Sisteme bariere 7 m sunt destinate controlului intrarilor si iesirilor din parcari. Indiferent de modelul ales, sistemul poate fi dotat cu accesorii optionale care sa-i imbunatateasca functionarea. Sistem bariera 7 metri indeplineste numeroase functii si se numara printre cele mai cautate metode de protectie a spatiilor. Acesta are un design deosebit si se adapteaza cu usurinta numeroaselor zone. Sistemele bariera 7 m au o structura rezistenta special conceputa pentru automatizarea cailor de acces. Un sistem bariera 7m este un dispozitiv performant care ofera un randament inalt ce satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Sistem bariera 7 m este compus din corpul barierei, bratul barierei si telecomanda. Bratul de 7 metri al barierei asigura o miscare eleganta, fara intreruperi, oferind protectia necesara utilizatorilor.

De ce trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un sistem bariera 7 m?

    Sistem bariera 7 m este disponibil sub diferite modele si are un grad ridicat de adaptabilitate.
In functie de necesitati, acestuia i se pot adauga accesorii optionale care sa-i optimizeze functionarea.
Traficul din zona unde doriti sa amplasati sistemul bariera 7 metri este foarte important, de aceea trebuie avut in vedere.

La ce foloseste un sistem bariera 7 m?

     Sistem bariera 7 metri este folosit protectia diferitelor parcari si controlul permanent al intrarilor si iesirilor.
Una dintre caracteristicile principale ale sistemului bariera 7 metri este silentiozitatea. Pe langa aceasta, sistemul are si o rezistenta de durata.
     Sistem bariera 7 m are un timp rapid de deschidere si inchidere, evitandu-se astfel cozile la intrarea si iesirea din parcare.