Sisteme bariere 4m

    Sisteme bariere 4 m sunt folosite in special pentru o protectie ridicata a traficului din parcarile publice, private, rezidentiale sau industriale. Acestea controleaza in permanenta intrarile si iesirile din parcari, optimizand astfel traficul. In componenta sistemului barierei de 4m se regasesc urmatoarele: corpul barierei, bratul barierei de 4 m si o telecomanda cu dimensiuni reduse ce controleaza actionarea barierei chiar si de la distanta. Fiecare sistem bariera 4m ofera utilizatorului siguranta maxima. Datorita materialelor de calitate superioara din care sunt confectionate, sisteme bariere 4metri garanteaza o fiabilitate de durata si sunt usor de utilizat.Pe langa acestea, sistemele de bariere de 4m indeplinesc numeroase functii si se adapteaza cu usurinta diferitelor spatii.

De ce trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un sistem bariera 4m?

     Inainte de achizitionarea unui sistem bariera 4 m este bine sa tineti cont zona unde urmeaza sa fie amplasat. Asadar, frecventa intrarilor si iesirilor din parcare este un factor important pe care trebuie sa-l aveti in vedere daca doriti sa va procurati un astfel de sistem.
Un sistem bariera 4 m este compus din corp bariera, brat bariera de 4 m si telecomanda pentru o actionare sigura si rapida. Acest sistem bariera trafic 4 m se poate completa in functie de necesitati cu accesorii optionale care sa-i optimizeze functionarea.

La ce foloseste un sistem bariera 4 m?

     Sistem bariera 4 metri este recomandat pentru zonele in care traficul este ingreunat. Acesta ajuta la evitarea aglomeratiei si tine sub control permanent intrarile si iesirile din parcare.
Un sistem bariera 4 m este solutia ideala pentru parcarile cu o activitate intensa, deoarece are o automatizarea performanta. Prin urmare, intreruperile din timpul functionarii sunt excluse.
    Sistemele bariera 4 m se manevreaza cu facilitate si nu necesita reparatii dupa anumite intervale de timp. Materialele din care sunt confectionate sunt de calitate superioara, garantand astfel o fiabilitate de durata.