Sisteme bariere 3m

    Sisteme bariere 3 m se folosesc pentru controlul traficului din parcarile publice, private, rezidentiale sau industriale. Acestea au o rezistenta de durata si nu necesita substante speciale pentru intretinere. Orice sistem bariera 3 metri este alcatuit din corpul barierei, bratul barierei de 3 m si o telecomanda cu care se poate actiona bariera intr-un mod rapid. Acest sistem bariera trafic 3 m garanteaza confortul dorit si ofera o siguranta maxima datorita aparaturii de ultima generatie folosita la confectionarea acestuia. O bariera automata de 3 m are numeroase functii si poate fi echipata cu diverse accesorii care-i maresc gradul de usurinta in utilizare si ii optimizeaza functionarea. In plus, sistemele de bariere 3 m folosesc tehnologii avansate care reduc costurile suplimentare de orice fel.

De ce trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un sistem bariera 3 m?

    Daca doriti sa achizitionati un sistem bariera 3 m este bine sa tineti cont de zona in care doriti sa-l montati si de trafic. Un sistem bariera 3 m are toate componentele necesare unei functionari optime de durata si are o structura special conceputa pentru zonele cu trafic aglomerat.
   Sistemele bariera 3 m nu necesita aparatura sau substante speciale pentru a se mentine in stare buna de functionare. Prin urmare, orice cost suplimentar este exclus.

La ce foloseste un sistem bariera 3 m?

     Un sistem bariera 3 metri este folosit pentru fluidizarea traficului din parcari si totodata pentru o protectie sporita a spatiului.
Datorita designului special, sistemul bariera trafic 3 m se poate adapta cu usurinta diferitelor tipuri de parcari. Atat deschiderea, cat si inchiderea acestuia se realizeaza intr-un timp scurt, astfel efortul suplimentar din partea utilizatorilor fiind inlaturat.
Sisteme bariere 3 m se instaleaza usor si ofera randamentul dorit deoarece sunt dotate cu o automatizare performanta. Toate accesoriile optionale care vin in completarea barierei automate ii sprijina buna functionare si ofera utilizatorului siguranta necesara.