Bariere automate 6m

   Pentru parcarile aglomerate, bariere automate 6m sunt solutiile eficiente care permit fluidizarea circulatiei si controlul rapid. Bariere auto parcare 6 metri sunt confectionate din materiale rezistente ce permit o functionare de durata si mai mult decat atat, acestea pot fi actionate fara efort de la orice distanta. Accesoriile optionale ce pot fi atasate unei bariere automate de 6 metri imbunatatesc functionarea acesteia. Printre cele mai importante functii ale unei bariere automate 6m se numara cea de economisire, consumul de energie nemaifiind o problema.

De ce trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona o bariera automata 6m?

   O bariera automata 6m este potrivita pentru orice spatiu insa va recomandam sa luati in considerare traficul la care acea zona este expus.
   Pentru o functionare fara probleme o bariera automata de 6 metri poate fi echipata cu accesorii optionale cum ar fi telecomanda sau bratul bariera. Datorita materialelor de confectionare, bariera automata 6 metri va rezista in timp chiar si utilizarilor intense in conditii meteorologice nefavorabile.

La ce foloseste o bariera automata 4 m?

    Pe langa aspectul placut pe care il confera spatiilor in care este amplasata,cum ar parcari private, centre comerciale, parcari ale cladirilor cu birouri, bariera automata de 6 metri este proiectata pentru a oferi protectie si control asupra traficului din aceste zone.
   Barierele parcare auto de 6 metri au in componenta piese originale, de calitate superioara care garanteaza o rezistenta de durata.