Bariere automate 5m

    Bariere automate 5m permit circulatia rapida si controlul continuu in parcarile in care sunt amplasate. Aceste bariere auto parcare 5 metri pot fi actionate de la distanta si au o rezistenta de durata. Confortul si protectia utilizatorilor sunt garantate de numeroasele functii ale barierei automate 5m. Fiecare bariera automata de 5 metri poate fi dotata cu accesorii optionale care sa-i imbunatateasca functionarea. Din punct de vedere al consumului de energie, barierele automate 5 m sunt cea mai buna alegere deoarece au functia de economisire.

De ce trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona o bariera automata 5m?

   O bariera automata 5m este potrivita pentru parcarile private, publice si industriale. Rolul barierelor automate 5 metri este de a impiedica accesul persoanelor neautorizate si de a fluidiza traficul din parcari. Inainte de a amplasa o bariera automata 5m este bine sa luati in calcul traficul din zona respectiva.
    Pentru ca necesitatile difera, barierele auto parcare 5 metri sunt disponibile sub diferite modele si configuratii care sa sa satisfaca o gama cat mai larga dintre acestea.

La ce foloseste o bariera automata5 m?

    O bariera automata5 m este o bariera de control a intrarilor si iesirilor din parcari. Aceasta bariera parcare cu brat de 5 metri delimiteaza in mod eficient spatiile dorite si ofera protectia necesara utilizatorilor.
     Barierele parcare auto de 5m sunt alcatuite din componente de calitate superioara, confectionate cu aparatura de ultima generatie care garaneaza o rezistenta de durata.
    Fiecare bariera auto 5metri functioneaza fara intrerupere chiar si atunci cand este o pana de curent.