Bariere automate

   Bariere automate reprezinta cea mai buna si sigura solutie de protectie a diferitelor spatii. Sistemele cu care sunt prevazute barierele automate va ofera un confort sporit pentru o perioada indelungata de timp.
    Sisteme bariere au in componenta corpul barierei, bratul barierei ce difera ca dimensiune si telecomanda pentru un control rapid de la distanta. Fiecare sistem bariera complet contine si accesorii optionale precum fotocelule, centrala de comanda, lampi, telecomenzi sau selectoare.

Ce sunt barierele automate?

    Barierele automate sunt protectia necesara de care orice parcare are nevoie. Acestea pot opri temporar trecerea intr-o anumita zona.
    O bariera automata faciliteaza controlul traficului auto si nu necesita substante speciale pentru intretinere. Asadar, costurile suplimentare sunt reduse.
    Barierele automate imbina intr-un mod inteligent fiabilitatea cu tehnologia facand astfel posibila adaptabilitatea la diferite spatii.

Care sunt beneficiile unei bariere automate?

  • Au un design modern si un grad mare de adaptabilitate care le permite amplasarea in orice zona;
  • Fiind confectionate din materiale de calitate superioara, barierele automate nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere;
  • Datorita echipamentelor moderne cu care sunt dotate, confortul este sporit, iar efortul suplimentar este eliminat;

   Acum controlul accesului in parcarile publice, private sau industriale este posibil cu ajutorul barierelor automate. In functie de necesitati, va puteti alege bariera de la producatorul preferat.

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona o bariera automata?

    Barierele automate sunt imbinarea inteligenta dintre tehnologie si fiabiliatate si sunt disponibile sub toate formele: corp, kit, sistem kit. Fiecare bariera automata este doatat cu un brat care poate avea dimensiuni diferite. Asadar, toate locurile de parcare poate fi echipate cu un astfel de sistem care sa-i asigure protectia necesara.
    Fiecare bariera automata este confectionata cu ajutorul tehnologiei inovatoare. Aceasta poat fi montata atat la intrarea in parcare, cat si la iesire. Unul dintre punctele forte ale barierelor automate este usurinta in utilizare. Precizia ridicata a fiecarei actiuni, ofera sentimentul de siguranta atat utilizatorilor, cat si proprietarilor. Prin urmare, si cele mai exigente cerinte sunt satisfacute.
    Primul pas al eficientizarii spatiului din parcari este montarea unei bariere auto pentru parcari. Structura acestora este conceputa special sa faca fata fiecarei situatii neprevazute. Performanta barierelor automate a fost demonstrata prin rezistenta la uzul intensiv din parcarile cu trafic aglomerat.
    Garantia unei functionari de durata a unei bariere automate este de peste 95%. Iar in gama larga de produse oferite de producatorii de top cu siguranta se afla si bariera automata de care dumneavoastra aveti nevoie.